Confidenţialitate

Golden Buzz pentru ”unul dintre concurenții care au șanse mari să câștige emisiunea Românii au talent”

GIM, pe numele adevărat Ghintan Ion Mihail, a primit cel de-al patrulea Golden Buzz de la „Românii au talent”. Florin Călinescu este cel care l-a trimis pe GIM în semifinalele Românii au Talent 2021.

”Este fără doar și poate, unul dintre concurenții care au șanse mari să câștige emisiunea Românii au talent, sezonul acesta, pentru că zgândără această coardă emoțională”, a fost reacția lui Andi Moisescu.

Cu o poveste care a impresionat jurații, Ghintan Ion Mihail a fost lăsat la orfelinat când avea 9 luni. Fratele lui a fost înfiat, moment după care a fugit de la casa de copii. Avea doar 11 ani. A ajuns să lucreze cu ziua în construcții, dar și-a urmat și un vis de a urma un liceu cu profil artistic. A studiat muzica. Ajutat de un profesor de teatru, care i-a văzut potențialul, GIM a ajuns să joace în serialul „Hackerville”.

”Dacă vă merge prost, dacă aveți o viață vai și amar, dacă sunteți vai și amar de voi, man, jur, faceți, trageți și îndurați, că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap!”, a reacționat în culise GIM, pe numele adevărat Ghintan Ion Mihail.

Numărul lui a fost ultimul din emisiunea Românii au talent de luni seara, difuzată de PRO TV.

FOTO: PRO TV