Confidenţialitate

GIURGIU: Între 8 și 10 aprilie, timpii de așteptare la granița cu Bulgaria vor fi mai mari

Timpii de aşteptare pentru autovehicule la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse vor fi “mult mai mari”, în perioada 8-10 aprilie, perioadă în care autorităţile bulgare vor efectua revizia sistemului informaţional integrat vamal, a anunțat, joi, prefectul judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu, citată de Agerpres.

“Deja am fost informată în mod oficial, că în perioada 8-10 aprilie, adică exact în perioada de Paşti, la vama bulgară tot sistemul informatic va fi în revizie. Aşa au considerat ei că aceea este perioada când trebuie să îşi facă această revizie, drept pentru care se va lucra doar manual, deci timpii de aşteptare vor fi mult, mult mai mari, asta începând de pe data de 8, deci din ziua de Paşte de după-amiază, până în data de 10 aprilie, la fel, după-amiază. Vom avea o problemă mare pe data de 9 când se vor întoarce din Bulgaria”, a declarat joi, presei, prefectul judeţului Giurgiu.

Conform acestuia, verificarea sistemului informatic se va face “pe toată partea bulgară, nu numai în Giurgiu, şi pe toată graniţa lor cu toate celelalte ţări”.