Confidenţialitate

Giurgiu: A început Festivalul Internațional de Zbor și Sport Extrem de la Comana. Ce surprize îi așteaptă pe participanți | AUDIO

Se dă startul festivalului internațional de zbor și sport extrem de la Comana, județul Giurgiu. Organizatorii au pregătit zboruri de agrement pentru participanți dar și numeroase delicatese din culturi bio locale.

Amatorii de distracție în aer liber pot participa timp de trei zile la Festivalul Internațional de Zbor și Sport Extrem Comana 2022, în județul Giurgiu, la doar  40 de minute de București.

Pentru aceste trei zile de festival, organizatorii, Club MotoFly RO, au pregătit o zonă de campare și socializare, iar dacă nu vreți în cort vă puteti caza la una dintre  pensiunile din zonă .

Participanții la eveniment vor putea încerca zboruri de aclimatizare, cu aeronava dorită.

Pe langă mișcare, puteți gusta ceva dulce de la atelierul de prăjituri din centru, burgeri si sparanghel din cultura bio din Comana.

Președintele Clubului Sportiv MotoFly RO, Marian Cojocaru, cunoscut pentru performanțele sale la nivel național și internațional în domeniul motociclismului, mai exact dirt-track, a reprezentat cu succes România în domeniul aeronautic, unde se numară printre primii 3 piloți de acrobații din lume la secțiunea paramotor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Camelia Sacheti