Gisele Bündchen va urca pe podiumul de modă, în deschiderea Jocurilor Olimpice

Top-modelul brazilian Gisele Bündchen revine pe podiumurile de modă şi va defila în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor OIimpice din Rio de Janeiro, ce vor avea loc în luna august, potrivit contactmusic.com.

Gisele Bündchen, a cărei ultimă apariţie pe un podium de modă s-a produs tot în Brazilia, la Sao Paulo Fashion Week, în aprilie 2015, se va alătura altor celebrităţi din ţară, precum muzicienii Caetano Veloso, Gilberto Gil şi Anitta, care vor cânta pe stadionul Maracana, pe 6 august.

Atât Caetano Veloso, cât şi Gilberto Gil – care a fost ministru al Culturii în Brazilia, sunt consilieri ai producătorilor ceremoniei.

Jocurile Olimpice de la Rio vor avea loc în perioada 5 – 21 august.

Gisele Bündchen, născută pe 20 iulie 1980, este un top-model brazilian şi a devenit cunoscută pe plan mondial graţie colaborării sale cu casa de modă Victoria’s Secret din 2000 până la jumătatea anului 2007.

Începând din 2004, potrivit revistei Forbes, este cel mai bine plătit top-model din lume.

Este ambasador al bunăvoinţei pentru Programul ONU pentru mediu şi sprijină numeroase organizaţii caritabile, precum Save the Children, Crucea Roşie şi Médecins Sans Frontières.

S-a căsătorit în 2009 cu jucătorul de fotbal american Tom Brady cu care are doi copii.

Foto: s_bukley / Shutterstock.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS