Confidenţialitate

Gino Iorgulescu a fost reales la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal. A fost singurul candidat pentru această fucție

Gino Iorgulescu este al treilea mandat la șefia forului pe care îl conduce din 2013 și a fost singurul candidat pentru această funcție.

Iorgulescu a fost votat de către toți reprezentanții echipelor din Liga 1. Fostul fotbalist a fost singurul candidat aflat în cursa pentru șefia LPF.

A ajuns, astfel, la al treilea mandat de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, instituție pe care o conduce din noiembrie 2013.

S-a repetat scenariul de la alegerile la președinția Federației Române de Fotbal, unde nici Răzvan Burleanu nu a avut candidat.

Iorgulescu spune că principalul obiectiv pentru noul mandat este implementarea Video Arbitrajului, începând cu finala Supercupei din 9 iulie. Spune că un alt obictiv este atragerea tinerilor pe stadione:

„Ne-am propus să atragem către Liga I tineretul. Ne-am propus să fie valul de la Super Cupa Ligii, după aceea în campionat să fie la fiecare meci.”

De asemenea, Gino Iorgulescu a precizat că se discuta o solutie pentru ca jucătorii și stafurile tehnice ale echipelor din Liga I să fie platite la timp.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.