Confidenţialitate

Gimnasta Cătălina Ponor, la final de carieră

Triplă campioană olimpică şi o carieră întinsă pe parcursul a 26 de ani, Cătălina Ponor şi-a oficializat retragerea din gimnastica profesionistă.

La cel din urmă concurs la care a participat, gala Abierto Mexicano de Gimnasia de la Ciudad de Mexico, românca a obţinut medaliile de aur la bârnă şi sol, probele sale favorite, precum şi argint la individual compus.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Cătălina Ponor a scris: “Şi aşa am încheiat o cariera de 26 de ani. Mulţumesc domnul Lucian Sandu pentru faptul că aţi fost lângă mine timp de 15 ani şi aţi rămas până la final fără să mă dezamăgiți! Mulţumesc tuturor celor care ati stat alături de mine şi pentru toată încurajarea şi suportul acordat!”

Născută la Constanţa, la 20 august 1987, Cătălina Ponor a început gimnastica înainte de a împlini vârsta de 5 ani, ea reprezintă un model de disciplină şi talent.

Cu un palmares de 23 de medalii obţinute în marile competiţii, ceea ce reprezintă un veritabil record, Cătălina Ponor se va dedica unei cariere de antrenor