Confidenţialitate

Gillian Anderson are propria stea pe Aleea Celebrităţilor

Actriţa americană Gillian Anderson, interpreta rolului feminin principal din serialul de televiziune “The X-Files”, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

În cadrul ceremoniei organizate cu acest prilej, vedeta i-a adus un omagiu special personajului Dana Scully, agent special FBI.

“O femeie, care nu era doar obiectul dorinţei unui bărbat, ci o femeie cu voinţă puternică, isteaţă şi curajoasă, pasionată de cariera ei şi înverşunat de independentă”, a declarat actriţa.

În vârstă de 49 de ani, actriţa a vorbit în timpul ceremoniei şi despre afilierea ei la Time’s Up, o iniţiativă împotriva hărţuirii, care, folosindu-se de scandalul agresiunilor sexuale din Cetatea Filmului, militează pentru drepturile femeilor din toate industriile.

David Duchovny, interpretul personajului Fox Mulder din “The X-Files”, nu a putut fi prezent la eveniment, însă steaua lui de pe Hollywood Boulevard se află lângă steaua dedicată colegei sale. “Întotdeauna vom rămâne legaţi, ca parteneri, prieteni şi, de acum înainte, vecini”, i-a transmis acesta.

Placheta care îi este dedicată lui Gillian Anderson este cea de-a 2.625-a care a fost dezvăluită pe Walk of Fame din Hollywood.

“The X-Files” (“Dosarele X”) este un serial poliţist cu accente SF.