Gheorghe Piperea nu preia conducerea PNL București

Negocierile dintre avocatul Gheorghe Piperea și PNL au eșuat. Avocatul a anunțat că nu va prelua șefia organizației București a partidului, însă rămâne deschis unui proiect politic de anvergură națională.

‘Nu voi prelua conducerea organizaţiei PNL Bucureşti. Rămân însă dispus să mă implic şi să conduc un proiect de anvergură naţională, dacă şi când mi se va propune. Politica şi administraţia pot fi instrumente pentru astfel de proiecte, aşa cum s-a dovedit în cazul legii dării în plată.” a scris pe Facebook avocatul Gheorghe Piperea.

Printre condițiile puse de Gheorghe Piperea pentru preluarea șefiei PNL București se numără controlul asupra listei de parlamentari – avocatul este de părere că un lider nou ar trebui să deschidă una dintre listele pentru alegerile din toamnă. Ca să arăţi că s-a schimbat faţa PNL trebuie să vii cu feţe noi, nu cu aceleaşi feţe obosite, care sunt pe sticlă de ani de zile şi pentru care oamenii nu au ieşit din casă – a explicat Piperea.

Gheorghe Piperea spune că dacă ar da curs propunerii liberalilor, nu ar vrea să fie ”un fantezist care se pune în vitrină pentru a trage după el o echipă de personaje pe care deja Bucureştiul le-a sancţionat”.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS