George Zafiu: Voltaj merge mai departe

Într-un comentariu postat pe blogul său, realizatorul emisiunii ‘Deşteptarea’ de la Europa FM, George Zafiu, este convins că fanii trupei Voltaj nu au motive de îngrijorare.

‘Toată presa e călare pe vestea legată de spargerea trupei Voltaj. Toată lumea încearcă să afle ce şi cum, dar daca nu au o conexiune bună cu formaţia nu o să afle, iar dacă au legătura asta atât de puternică sunt convins că informaţia nu va deveni publică, aşa că…Voltaj merge mai departe.

În luna august, când am fost la lansarea videoclipului ‘Lumea e a mea’ nu am mirosit nimic din ce urma să se întâmple la început de decembrie. Cred că ar fi putut merge la infinit înainte si nimeni nu s-ar fi prins de nimic, dar din păcate nu a fost să fie aşa. Şi Voltaj, dar şi Bobby Stoica vor fi destul de discreţi cât să nu se bălăcărească în perioada următoare, măcar în amintirea vremurilor trăite împreună.

Mai observ că presa plânge de milă formaţiei… nu e cazul. Membrii trupei au trecut de la agonie la extaz şi invers de câteva ori, suficient cât să se călească pentru o astfel de întâmplare. La cum îi ştiu, nu cred că se vor opri aici, iar Bobby ştie sigur ce are de făcut de acum înainte, altfel nu s-ar fi ajuns până aici’, scrie George Zafiu pe blogul personal.

Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj, după ce Bobby Stoica a luat decizia de părăsi formaţia pentru a se dedica unor noi provocări profesionale, potrivit casei de discuri Cat Music.

În ciuda schimbărilor din trupă, Voltaj nu pare prea tulburată. Formaţia pregăteşte în aceste zile concertele sfârşitului de an, dar şi noul single care va fi lansat în luna ianuarie.