George Zafiu: ‘Aş vrea ca Cezar să câştige numai pentru a vedea reacţiile tuturor celor care acum îl fac de doi bani’

George Zafiu scrie pe blogul său că aşteaptă cu nerăbdare semifinala Eurovision Song Contest, dar mai ales evoluţia lui Cezar în cadrul acesteia.

Realizatorul emisiunii ‘Deşteptarea’ de la Europa FM, George Zafiu, scrie pe blogul său că i-ar plăcea să se înşele în privinţa lui Cezar şi acesta să aibă succes în Suedia, la Eurovision Song Contest.

‘Puţini sunt cei care nu au râs de vocea lui Cezar sau de ţinuta pregătită pentru interpretarea din această seară. Am râs şi noi în Deşteptarea de Cezar. Cristian Tudor Popescu a cântat ‘It’s My Life’ la noi în emisiune, chiar dacă presa a preluat înregistrarea uneori fără să citeze acest lucru. (…) Aş vrea Cezar să câştige numai pentru a vedea reacţiile tuturor celor care acum îl fac de doi bani. Nu cred nici de această dată în şansa noastră, dar poate mă mai păcălesc o dată şi ne pricopsim cu ditamai evenimentul la anul’, scrie George Zafiu pe blog.

Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, unde piesa ‘It’s My Life’ (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17. Românii din țară nu vor putea să ofere puncte reprezentantului nostru, astfel că românii din diaspora, precum și străinii pe care Cezar i-a cucerit cu vocea sa sunt cei care vor avea posibilitatea să ne voteze.

De la ora 22.00, telespectatorii TVR îi vor putea urmări pe artiștii din Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia, Armenia şi România disputându-și cele zece locuri în finală alocate acestei a doua părți a competiției.