Confidenţialitate

George Mieluș lansează cartea-album ”Născut în underground”

Un artist pasionat de fotografie și de cultura underground, George Mieluș, a imortalizat aproximativ 50 de formații și artiști de rock, rap, indie sau electro înainte și după un concert, rezultatul fiind prezentat în volumul ”Născut în underground”.

”În backstage am realizat fotografiile. Fiecare artist, practic, mi-a fotografiat individual. Și backstage-ul depindea de locație: ba era în aer liber, fiind la un festival, ba un backstage foarte mic într-un club.

Chiar au fost cluburi unde nu exista un backstage, efectiv lângă scenă, pe un perete pus pe fundal, treceau pe acolo fiecare și îi fotografiam, și așa am reușit să adun imaginile…”, spune George Mieluș.

Printre trupele și artiștii care au participat la acest proiect se află Subcarpați, Paraziții, Macanache, La Familia, Timpuri Noi, Coma, Roadkillsoda, Implant Pentru Refuz, Moonlight Breakfast, Grasu XXL, Luna Amară, Robin and the Backstabbers și Omul cu Șobolani.

Fiecare capitol din ”Născut în underground” dedicat unei trupe sau unui artist este însoțit de un text scris de Cristian Matei ”Mumu”, jurnalist și supraviețuitor al tragediei din clubul Colectiv.

Cartea-album ”Născut în underground” va fi lansată sâmbătă, 7 decembrie, la ora 17.00, în clubul Expirat Halele Carol din București. Intrarea publicului este liberă.