George Michael a primit tratament contra dependenţei de heroină

George Michael a primit tratament contra dependenţei de heroină în 2016, au dezvăluit surse din anturajul starului britanic, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul britanic, care a murit în prima zi de Crăciun, la vârsta de 53 de ani, ”consuma heroină” şi a fost transportat de urgenţă la un spital, la începutul anului 2016, pentru a primi tratament de specialitate după o supradoză, afirmă surse din anturajul starului.

”A fost transportat în mare grabă la secţia de Urgenţe, de mai multe ori. Consuma heroina. Cred că e uimitor faptul că a rezistat atât de mult”, a dezvăluit o sursă pentru The Daily Telegraph.

Gary Farrow, unul dintre cei mai renumiţi agenţi de presă din Marea Britanie, prieten apropiat al lui George Michael, a dezvăluit pentru The Sun că ”accesul facil la droguri” a determinat moartea starului.

”Consider că accesul facil la droguri a fost cauza problemelor sale. Am crezut că George era prea deştept pentru a se implica în consumul de substanţe ilegale, dar, odată ce această boală (dependenţa de droguri, n.r.) se instalează, e greu să lupţi împotriva ei”, a adăugat Gary Farrow. 

Potrivit mai multor surse, insuficienţa cardiacă – cauza morţii artistului, potrivit managerului acestuia, Michael Lippman – este frecvent întâlnită în rândul consumatorilor de heroină.

Cântăreţul George Michael a murit duminică, la vârsta de 53 de ani.

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS