George Michael a murit la vârsta de 53 de ani

Cântărețul englez George Michael a murit la vârsta de 53 de ani. Publicistul său a făcut anunțul și a precizat că George Michael „a murit în pace, acasă”.

„Cu mare tristețe putem confirma că fiul nostru iubit, fratele și prietenul George a murit în pace, acasă, de Crăciun”, a transmis publicistul său.

Potrivit publicistului, în aceste momente dificile „familia sa a cerut să-i fie respectată intimitatea.”

În plus, a adăugat că „nu vor fi făcute alte comentarii pe acest subiect.”

Poliția spune că nu există circumstanțe suspecte ale morții.

Pe numele său real Georgios Kyriacos Panayiotou, George Michael a vândut peste 100 de milioane de albume de-a lungul carierei.

„Sunt profund șocat. Am pierdut un prieten drag, cel mai bun și generos suflet și un artist genial. Toate gândurile mele se îndreaptă acum către familia sa și fanii lui” a reacționat Elton John pe o rețea de socializare.

George Michael a devenit cunoscut în anii ’80, după ce a înfiinţat duoul pop Wham!, alături de colegul său de şcoală Andrew Ridgeley.

Au devenit celebri inclusiv cu hitul „Last Christmas“.

Ulterior, George Michael și-a construit o carierar solo, lansând o serie de albume de succes, între care „Faith“ şi „Listen Without Prejudice Vol.1“.

Anul viitor, George Michael urma să lanseze un documentar despre viaţa sa.

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt săptămâni de închisoare, după ce, în august, a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi conducerea mașinii sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS