Confidenţialitate

Gáspár György lansează „Mindfulness urban. Exerciții de curaj, compasiune și conectare”

Psihologul Gáspár György lansează cartea „Mindfulness urban. Exerciții de curaj, compasiune și conectare”, care poate fi precomandată de azi și până pe 21 iunie cu autograful autorului exclusiv pe curteaveche.ro. Din 22 iunie cartea va putea fi găsită în librării la prețul de 50 de lei.

”Starea de prezență conștientă ne ajută să vedem ceea ce este invizibil – durerea noastră. Iar când îți vezi durerea, este greu să mai fugi de tine. Atunci începe vindecarea și pornești pe calea care te duce spre adevărata pace interioară.

Scrisă pentru toți cei care cunosc gustul amar al unei inimi strivite, cartea este un ghid – personal și practic în același timp – pentru a ne îmbrățișa temerile, îngrijorările și durerea. Astfel, purtați de starea de prezență conștientă, ajungem la Sinele nostru real.

Suntem oameni, deci cu toții avem nevoie de un spațiu interior în care să ne simțim în siguranță, în care să ne refugiem pentru scurt timp, ca mai apoi, ghidați de curaj, compasiune și conectare, să revenim în lumea exterioară pentru a ne trăi viețile din plin”, explică autorul.