Gaşca ZURLI prezintă în premieră naţională spectacolul ”ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA POVEȘTILOR”

Spectacolul va fi prezentat publicului duminică, 30 martie, ora 11.00, Palatul Național al Copiilor din București.

GAȘCA ZURLI, cea mai iubită trupă pentru copii din România, prezintă un nou spectacol original.

‘ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA POVEȘTILOR’ este un spectacol în același stil ‘zurli’: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.

Povestea este o lecție despre prietenie și despre ce înseamnă să îți respecți promisiunile făcute. Fetiței Zurli ii place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze.

Fetița începe să caute tot felul de șiretlicuri, care sa o ajute să scape de sarcina care i se pare atât de dificilă. În ajutor îi vin Lupul și Motanul, care o învață cum să ascundă adevărul și o păcălesc.

Ca niște prieteni adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yupi o ajută pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră și îi arată ce plăcută poate fi această activitate, atunci când ai prietenii aproape și faci ceva din tot sufletul.

Spectacolul este simplu şi usor de înţeles pentru copii, cântecele sunt vesele și ușor de fredonat, coregrafiile îi vor ridica de pe scaun chiar și pe părinți, iar mesajele vor fi cu ușurință reținute și aplicate.

Bilete s-au pus în vânzare la casieria PALATULUI NAȚIONAL AL COPIILOR si on-line pe www.eventim.ro. Acestea se pot cumpăra şi de la Puzzle Café (Calea Victoriei 155, bloc D1), în intervalul orar 10.00-12.00.