Gașca Zurli a încheiat turneul “Lumea lui Mulțumesc” – GALERIE FOTO

Gașca Zurli a încheiat turneul “Lumea lui Mulțumesc” în prezența a aproape 5.000 de oameni.

Sala Polivalentă a devenit aseară neîncăpătoare, mii de copii și părinți veniți din toate colțurile țării au intrat în cea mai frumoasă lume a copilăriei, guvernată de valorile prieteniei.

Lumea lui Mulțumesc și-a deschis pentru ultima dată porțile, la București, iar cei prezenți în sală au avut parte de o oră de energie pură, o explozie de culoare și veselie.

Lumea lui Mulțumesc spune povestea Super Eroului Mulțumesc, cel fără de care prieteniile dintre oameni s-ar destrăma.

Mulțumesc, prin puterea cu care a fost înzestrat, și cu ajutorul Zânei Bune, a reușit să o facă pe vrăjitoarea Tura Vura să fugă mâncand pământul, atunci când aceasta a încercat prin vicleniile ei să strice legăturile de prietenie din Gașca Zurli.

“Am ieșit pe scenă copleșită deja de emoție. Să auzi cele mai curate glasuri scandând numele “copilului” tău – “zurli, zurli”, e un motiv suficient să ți se înmoaie genunchii. Și apoi, când ieși în lumina reflectoarelor să îți dai seama că pe 80% dintre oameni i-ai întâlnit personal și le cunoști copiii de ani de zile, știi că faci ceva care contează. Și că visul tău colorează o lume.

În Lumea lui Mulțumesc sunt astăzi zeci de mii de români, adulți și copii, oameni care vor o Românie în care MULȚUMESC să fie peste tot. Mulțumesc oamenilor frumoși care înțeleg, iubesc și susțin ceea ce face echipa ZURLI”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Spectacolul din București marchează finalul unui turneu în care Gașca Zurli a ajuns în 12 orașe din România, parcurgând mii de kilometri pentru a le face micuților cunoștință cu Mulțumesc.

Foto: Ovidiu Craiciu