Confidenţialitate

Am sărbătorit un an de Dimineața Zurli, în Alba Iulia – GALERIE FOTO

Emoții multe în ediția specială Dimineața Zurli de duminică. Mirela Retegan și Fetița Zurli au sărbătorit un an de Dimineața Zurli la Europa FM! Alături de ele au venit mii de prieteni care s-au distrat alături de Gașca Zurli în spectacolul ce a urmat emisiei în direct, pe scena din Cetatea Alba Iulia.

De la 8 la 11, Mirela Retegan și-a ascuns cu greu lacrimile de emoție, mărturisind că emisiunea de la Europa FM este unul dintre visurile devenite realitate. Prima ediție Dimineața Zurli se auzea la radio pe 3 decembrie 2017. De atunci s-au adunat multe duminici încărcate de povești frumoase, în care copiii s-au bucurat alături de familiile lor ascultând Europa FM în singurul program radio dedicat integral familiilor, transmis atât la Europa FM cât și video live pe paginile de Facebook Radio Europa FM și Gașca Zurli.

”Anul trecut, pe vremea asta, mă întreba cineva: De ce un om , care și-a câștigat independența financiară și socială, s-ar mai trezi duminică dimineața ca să meargă la radio?
Pentru că e prima mea iubire!
A fost felul în care eu le-am vorbit pentru prima oară oamenilor, am reușit să ating inimi și să trezesc emoții frumoase în cei care m-au ascultat.
La radio ești obligat să-ți pui sufletul pe masă și să-i lași pe cei care doar te aud, să te simtă și să te vadă cu ochii minții.
Radioul a fost pentru mine mijlocul prin care am reușit să mă conectez și să rezonez cu mii de oameni în același timp.
Și când asta se face în numele binelui și al iubirii, trăiești stări care te înalță.
Îmi place la radio pentru că pot, cel mai ușor, să fiu eu.
De un an de zile, Dimineața Zurli este pentru mine bucuria de duminică.
Am găsit în Europa FM o echipă minunată care ne-a primit cu brațele deschise.
Vă mulțumesc, în primul rând, vouă, ascultătorilor care ne iubiți. Fără voi emisiunea nu ar exista”, mărturisește Mirela Retegan.

Duminică, între 8 și 11, copiii care au ajuns la studioul mobil Europa FM au primit cadou cel mai nou album lansat de Gașca Zurli – ”Puterea zâmbetului”, împreună cu autografele celor mai iubiți prieteni ai copiiilor.