Confidenţialitate

Galați: Tinerele răpite luni noaptea, găsite de poliție | AUDIO

Poliția din Galați le-a găsit pe tinerele răpite de cei patru bărbați care au intrat în locuința lor în noaptea de luni.

Poliția din Galați a intrat imediat în alertă luni noapte după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că fiica sa de 27 de ani și o prietenă de-ale ei de 24 de ani au fost luate cu forța și urcate într-o mașină de patru bărbați care au demarat apoi într-o direcție necunoscută.

Femeia le-a mai spus polițiștilor că atactorii au intrat peste ele în casă pe neașteptate. Imediat a fost alertată poliția din întreaga țară și tinerele răpite au fost date în urmărire.

Pe fir a intrat și Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției Române. Telefoanele celor două femei sechestrate și lipsite de libertate au fost puse sub urmărire și s-au făcut investigații specifice cazurilor de răpire.

Poliția din Galați a colaborat cu Poliția Capitalei și, după mai multe ore de căutări, femeile răpite au fost reperate în București.

Totodată au fost capturați și doi dintre bărbații care le-au sechestrat. Urmează ca poliția să stabilească împrejurările în care s-au produs faptele și, mai ales, dacă femeile au fost victime ale altor infracțiuni.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Galați: Protest spontan al unor șoferi la o benzinărie