GALAŢI: Poliția cercetează patru bărbați care furau coroane de pe morminte

Patru bărbați din Galați sunt cercetați penal sub acuzaţia că au furat toate coroanele mortuare dintr-un cimitir din oraș.

Indivizii au fost prinși în flagrant de polițiștii locali în timp ce cărau prada, relatează Emanuela Turcu, corespondent Europa FM.

Nu mai puțin de 70 de coroane din flori artificiale au fost găsite de polițiștii locali din Galați în microbuzul celor patru suspecți.

Pe lângă coroanele furate de pe toate mormintele din Cimitirul Sfântul Lazăr, hoții au adunat și toate florile naturale puse la căpătâiul celor înhumați.

La Poliție, cu toţii au recunoscut că atât coroanele, cât și firele de flori urmau să fie valorificate la centrele de profil din piețele orașului.

Suspecții au fost predați Secției 2 Poliție Galați, pentru continuarea cercetărilor, iar coroanele și florile au fost depozitate la administrația cimitirului din care au fost furate, urmând să poată fi recuperate de păgubiți.

Cel mai probabil, Poliția îi va ancheta și pe agenții de pază ai Cimitirului Sf. Lazăr, sub ochii cărora s-a comis furtul masiv de coroane mortuare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS