Gafă a ministrului Educației la Bruxelles – AUDIO

Într-o conferință de presă, pe tema Reuniunii Consiliului Educație, Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a vorbit despre o conferință organizată la București de către UNICEF, în perioada 6-7 mai 1919, data corectă fiind 2019.

Ministrul Educației a povestit cum un copil din România a prezentat o rezoluție miniștrilor Educației din Uniunea Europeană, însă aici a încurcat anii când această rezoluție a fost prezentată la București.

”Înaintea acestei dezbateri, l-am invitat pe un copil din România, Rareș Voicu, care este un ambasador UNICEF, să prezinte în fața miniștrilor Educației din țările Uniunii Europene, pe scurt, rezoluția pe care UNICEF-ul într-o conferință organizată la București în perioada 6-7 mai 1919 a finalizat-o, rezoluție care vizează participarea copiilor la decizie și la strategiile pentru educație. Se pare că este iarăși un punct foarte important”, a spus Ecaterina Andronescu. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Rezoluția despre care amintea ministrul Educației a fost prezentată în cadrul conferinței internaționale ”Participarea Copiilor la procesele de luare a deciziilor și de elaborare a politicilor la nivelul UE”, organizată în perioada 6-7 mai 2019, la București, de UNICEF.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS