Confidenţialitate

Gadget news: Sistem inteligent de aer condiţionat pentru pat

Se numeşte BedJet şi încălzeşte sau răcoreşte, după cum vrei, poate face cald şi rece separat în partea fiecăruia de pat, e într-atât de inteligent încât ştie să ridice temperaturta la culcare, ca să adormi repede, s-o coboare uşor peste noapte, ca să-ţi menţină somnul profund şi odihnitor, şi s-o ridice din nou spre dimineaţă, ca să te trezeşti perfect odihnit. Are senzori care interpretează permanent temperatura mediului ambiant şi determină aparatul să reacţioneze imediat.

Este un aparat portabil de aer condiţionat care intră sub pat, foarte silenţios şi cu un sistem cu totul aparte de difuzare a aerului.

Are o duză care se fixează la marginea saltelei şi, graţie unor difuzoare speciale de flux aerian, creează o pătură subţire de aer condiţionat între saltea şi plapumă. Aparatul are o telecomandă care gestionează sistemul prin bluetooth şi poate fi comandat şi prin aplicaţii de Apple şi Android.

Poţi face economii, pentru că nu mai e nevoie să ţii aerul condiţionat al casei pornit noaptea, ca să treci peste nopţile de vară, e mult mai mic, mai eficient şi mai economic.

Pe Kickstarter mai are 10 ore până se termină finanţarea – e vorba de generaţia a doua a sistemului, mult îmbunătăţită. Au cerut 24.000 de dolari, au strâns 1.23 de milioane.