Gadget news: Bagajul inteligent care îți va face excursiile mai frumoase

Nişte ingineri americani vor să creeze cea mai inteligentă, mai sigură şi mai sofisticată valiză şi au declanşat o campanie de strângere de fonduri pe Kickstarter.

E vorba de Space Case 1, un geamantan cu rotile făcut integral din policarbonat, material rezistent şi uşor, şi super-tehnologizat.

Valizele au inclus, de exemplu, un senzor pentru amprentă, astfel încât nu pot fi deschise decât prin scanarea amprentei posesorului.

De asemenea, bagajul are GPS încorporat, astfel încât posesorul îl poate localiza oricând pe telefonul său mobil. Şi, că veni vorba, valiza aceasta va avea şi un acumulator de rezervă încorporat pentru smartphone-uri, care va permite încărcarea unui iphone de 7 ori.

De asemenea, Space Case 1 va beneficia și de un cântar propriu, astfel că nu va trebui să vă faceți griji când vă pregătiți bagajul de cală.

Vor fi incluse și o pereche de boxe Bluetooth, pentru cei care vor să asculte muzică într-un mod mai puțin convențional.

Cu 23 de zile înainte de a lua sfârșit, campania de Kickstarter deja a strâns aproape 210K de dolari, în condițiile în care ținta inițială era de doar 50.000.