Confidenţialitate

Gabriela Firea – ironizată pe internet pentru că merge în vacanţă, în loc să rezolve problemele Capitalei

O fotografie cu primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a devenit ţinta glumelor pe internet. Edilul s-a fotografiat pe malul mării, în vacanţă.

Mult prea relaxată pentru câte probleme are Capitala – spun cei care au ironizat-o şi care au făcut diferite colaje amuzante pornind de la fotografia Gabrielei Firea.

În fotografia iniţială, Gabriela Firea apare îmbrăcată într-o rochiţă albă, cu o pălărioară pe cap. Stă cu picioarele în apa mării, zâmbeşte şi ţine mâinile ridicate spre cer, fericită.

Comentariul pe care Gabriela Firea l-a adăugat acestei fotografii pe Facebook: ”Cerul este o pânză pe care Dumnezeu pictează în fiecare zi”.

class=

Colajele făcute pe internet preiau fotografia iniţială şi o plasează pe Gabriela Firea acolo unde ar trebui să fie – spun utilizatorii de internet. În mijlocul problemelor capitalei.

Aşa se face că Gabriela Firea apare, în rochiţa albă, fericită, cu mâinile ridicate spre cer … în mijlocul unui şantier, într-o intersecţie blocată de maşini, pe cupola Catedralei Neamului, înconjurată de ţânţari, în aglomeraţia de la metrou, în faţa unei clădiri pe care scrie – atenţie cade tencuiala sau în mijlocul unei străzi inundate după ploaie.

 class=

Foto: Zamfi Irina Facebook si Nălbaru C. Alexandru

Printre comentarii, o bucureşteancă scrie: “Faceți ceva împotriva țânțarilor și muștelor. Ne mănâncă de vii. Ziua nu poți sta afară de muște, iar seara de țânțari. Copiii sunt plini de gâlme pe corp din cauza țânțarilor.”