Confidenţialitate

Gabriela Firea, după rezultatele exit-poll-urilor: Bucureștenii au votat un om și un program, nu au mai votat împotrivă

Gabriela Firea le-a transmis un mesaj de mulțumire bucureștenilor, după ce exit-poll-urile au prezentat-o drept câștigătoare la Primăria Capitalei.

Candidatul PSD  i-a felicitat pe bucureşteni, “pentru că ei au câştigat alegerile locale” și a spus că îi va reprezenta cu cinste. Gabriela Firea a făcut declarațiile alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, care i-a oferit trei trandafiri roșii după anunțarea estimărilor. Aceasta s-a declarat satisfăcută că locuitorii din București ”au votat un om și un program, nu au mai votat împotrivă”.

”Îi asigur că vor fi primarul lor și îi voi reprezenta cu cinste”, a mai spus viitoarea primăriță.

“Mă bucur foarte mult că proiectul meu, care a însemnat şcoli şi spitale mai bune, diminuarea poluării, rezolvatea traficului, a avut câştig de cauză. Îi felicit pe bucureşteni, pentru că ei au câştigat. Îi felicit pe bucureşteni pentru că în această seară ei au câştigat, dar îi asigur şi pe cei care nu m-au votat că voi fi primarul tuturor”, a spus Gabriela Firea.

Ea a mai precizat că rezultatele sunt parţiale şi aşteaptă rezultatele finale prezentate de Biroul Electoral Central.
”De săptămâna viitoare ne aşteaptă un drum lung, un drum greu, dar plin de speranţă, la capătul căruia vom avea numai speranţă. Îi mulţumesc domnului Liviu Dragnea că a avut atât de mare încredere în mine, un om politic la început de drum, sunt de nici patru ani în această formaţiune politică şi mi-a dat o sarcină atât de importantă: să reprezint partidul şi alianţa PSD-UNPR. Şi îi mulţumesc domnului preşedinte Dragnea că a avut încredere într-o femeie într-o zonă în care sunt şi multe persoane care nu ar vota o femeie. Iată că s-a spart acest ghinion, să-i spunem”, a mai declarat Gabriela Firea.

Conform rezultatelor exit-poll-urilor IRES şi CURS-Avangarde, Gabriela Firea a câştigat alegerile în Capitală, cu peste 42% din voturi, fiind urmată de candidatul USB, Nicuşor Dan, care a obţinut peste 29% din voturi.