Gabriel Oprea ar fi primit jacuzzi și canapele de la fostul șef DIPI. Fostul ministru se declară nevinovat

Noi detalii din dosarul lui Gabriel Oprea: fostul ministru ar fi primit diverse cadouri de la fostul șef al DIPI – jacuzzi, canapele şi o maşină de lux, susțin surse judiciare.

 Cel care i-ar fi oferit aceste ”atenții” este fostul şef al Departamentului de Informații și Protecție Internă pe care îl avea în subordinea Ministerului de Interne.

 

Reacția lui Gabriel Oprea

Am luat act de comunicatul DNA și despre suspiciunea invocată astăzi de procurori în ceea ce mă privește. Nu cunosc alte detalii cu privire la acest caz în afara celor transmise public de către DNA și nu voi comenta suplimentar presupusele fapte.

Mă consider nevinovat și consider că suspiciunea invocată nu este întemeiată. Este însă datoria magistraților să clarifice acest aspect, astfel încât adevărul să iasă la lumină.

Ca și până acum, voi da curs solicitărilor DNA și voi contribui cu toate informațiile și detaliile care îmi vor fi cerute. În soluționarea acestui caz voi uza de orice mijloc constituțional și legal de care dispun”, a comunicat Gabriel Oprea.

CITEȘTE ȘI           Gabriel Oprea, noi acuzații. Și-ar fi făcut cadou, din bani publici, un bolid de lux marca Audi A8

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS