Furtună violentă la Timișoara: 4 morți și peste 20 de răniți

Un bărbat a fost ucis de un panou publicitar, iar o femeie a murit strivită de un copac în timpul unei violente furtuni la Timişoara.

Alte două decese s-au înregistrat la Buziaș.

De asemenea, peste 20 persoane au fost ranite.

Țigle de pe Casa Armatei din Piața Libertății au căzut peste un tramvai care era în stație, fiind semnalate și cazuri de arbori prăbușiți.
Serviciul de ambulanță Timișoara și ISU Banat au multe solicitări iar dispeceratele ambelor instituții au fost blocate de o pana de curent. Ulterior, avaria a fost remediată.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că zeci de copaci au fost doborâţi, alimentarea cu energie electrică şi apă au fost întrerupte, acoperişuri au fost smulse de vânt, multe străzi sunt blocate, iar mai multe autovehicule, inclusiv TIR-uri au fost răsturnate.

”Sunt pe teren şi mă crucesc. Sunt zeci de copaci la pământ, străzi blocate. Am rămas fără curent electric, fără apă. Sunt acoperişuri smulse de pe case, de pe blocuri. S-a surpat o poartă de intrare în oraş, dinspre aeroport. Sunt TIR-uri răsturnate. De când sunt eu nu am mai văzut aşa ceva”, a declarat Nicolae Robu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS