Furtună violentă în județul Timiș

Furtună violentă în această seară în județul Timiș. Vântul puternic a smuls acoperişurile a aproximativ 50 de case, o turlă a unei biserici.

Comuna Traian Vuia a fost între cele mai afectate. Potrivit primarului sunt numeroase pagube.

”Bătrânii de 80 de ani din localitate au spus că nu au văzut aşa furtună în viaţa lor. În satul Susani sunt case care efectiv nu mai au acoperişuri, au fost smulse de furtună. Este vorba despre aproximativ 50 de case afectate, iar in satul Jupani turla bisericii a căzut în urma furtunii, distrugând mai multe morminte”, a declarat primarul din localitatea Traian Vuia, citat de News.ro.

Tot în comuna Traian Vuia, cinci stâlpi de electricitate au căzut în urma furtunii, iar satele Susani, Sudriaş şi Jupani au rămas fără curent electric.

„Am sunat la compania de electricitate şi nu a răspuns nimeni, apoi am sunat la numărul de urgenţe 112 şi o doamnă de la dispecerat m-a întrebat dacă sunt victime, i-am spus că nu sunt, apoi mi-a răspuns că ţin degeaba linia ocupată, apoi a închis. Nu ne ajută nimeni, iar în comună chiar este o situaţie disperată”, a mai spus Petruescu.

Și pe autostrada Lugoj – Deva, vântul puternic a smuls panourile de pe margine şi le-a aruncat pe şosea, astfel că circulaţia se desfăşoară cu dificultate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS