Confidenţialitate

“Furtuna” lui Shakespeare  deschide seria spectacolelor transmise online de TNB

Spectacolul “Furtuna”, după William Shakespeare, în viziunea regizorului bulgar Alexander Morfov, deschide, vineri, seria de spectacole care vor difuzate online de Teatrul Naţional “I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Difuzarea se va face pe canalul de YouTube în sistem streaming live sau pe pagina de Facebook.

De vineri până duminică, timp de trei zile, se va difuza acelaşi spectacol, cu câte o singură reprezentaţie pe zi (vineri, de la ora 16.00; sâmbăta, de la ora 18.00; duminica, de la ora 18.00).

Spectacolele vor putea fi vizionate doar live, în datele şi la orele anunţate.

Lista titlurilor propuse de TNB spre difuzare online include atât spectacole care au ţinut afişul cu mare succes în stagiunile trecute, fiind în prezent scoase din repertoriu, cât şi unele piese care se vor juca în continuare odată cu redeschiderea sălilor de teatru.

Difuzarea online a spectacolelor va include titluri ca: “Furtuna”, după W. Shakespeare, şi “Vizita bătrânei Doamne de Durenmatt”, ambele în regia lui Alexander Morfov; “Două loturi”, adaptarea după I.L.Caragiale şi regia fiind semnate de Alexandru Dabija; “Allegro, ma non Troppo” de Ion Minulescu, regia Răzvan Popa; “Dumnezeu se îmbracă de la second-hand” de Iulian Margu, regia Ion Caramitru; “Năpasta” de I.L. Caragiale, regia Radu Afrim; “Take, Ianke şi Cadîr” de Victor Ion Popa, regia Grigore Gonţa, spectacole din cadrul programului 9G.

În paralel, TNB va continua difuzarea online a Conferinţelor TNB zilnic, între orele 14.00-16.00, tot pe canalul de YouTube al instituţiei.

Până la finalul lunii, vor mai putea fi urmărite conferinţele ‘Vladimir Beliş: O jumătate de veac în serviciul medicinei legale’ (23 aprilie), ‘Emil Brumaru: Infernul feminin şi îngerii lui Brumaru’ (24 aprilie), ‘Silvia Colfescu: Poveşti din Bucureşti – un oraş cu vocaţia supravieţuirii’ (25 aprilie), ‘Silvia Colfescu la poveşti cu Anamaria Smigelschi’ (26 aprilie).