Confidenţialitate

Fotografia care l-a emoționat pe Barack Obama. Ce a comentat președintele SUA la o imagine pe Facebook – FOTO

O postare de pe pagina de Facebook Humans of New York i-a atras atât de mult atenția lui Barack Obama, încât președintele Statelor Unite a lăsat un comentariu emoționant pe rețeaua de socializare.

Fotografia, publicată joi pe populara pagină de Facebook, prezintă un băiat iranian împreună cu tatăl său, alături de o poveste din partea părintelui, care povestește cu mândrie cum și-a dat seama că fiul său va fi un filantrop atunci când băiatul a dat mai departe un sac cu fructe pe care trebuia să-l țină în mâini.

Povestea i-a atras atenția până și președintelui american. „Unul dintre cele mai satisfăcătoare lucruri care ți se pot întâmpla ca părinte este să vezi valorile la care ai lucrat pentru a le insufla copiilor tăi începând să se manifeste prin acțiunile lor”, a comentat Obama la fotografia Humans of New York sub contul oficial al Casei Albe. „Iar asta chiar a rezonat cu mine.”

„Voi continua să fac orice pot pentru a face din această lume un loc în care el și fiecare tânără persoană asemenea lui se vor putea ridica la întregul lor potențial”, a adăugat Obama, într-o posibilă aluzie la un iminent acord nuclear cu Iranul, notează time.com. La sfârșitul comentariului din partea contului Casei Albe apare ”bo”, literele folosite de președinte pentru a se semna în postările din rețelele de socializare.

 

“Today’s his tenth birthday. He’s a very emotional young man. He likes to solve other people’s problems. One time…

Posted by Humans of New York on Thursday, September 3, 2015

FOTO: Drop of Light/ Shutterstock