Confidenţialitate

Fotbal virtual: Universitatea Craiova şi Dinamo, în finală

Universitatea Craiova şi Dinamo se vor înfrunta în finala SuperCupei #jucămdeacasă, turneu caritabil de FIFA20 11v11 organizat de Federaţia Română de Fotbal Virtual.

Echipa din Bănie a trecut de Petrolul Ploieşti în semifinale, după 0-0 şi 1-0, notează Agerpres.

Dinamo a obţinut victorii în ambele manşe, de sâmbătă seara, cu Academica Clinceni, scor 1-0 şi 4-1.

Faza grupelor a avut loc în perioada 21-29 aprilie, optimile de finală s-au jucat pe 2 şi 3 mai, sferturile s-au disputat pe 5 şi 6 mai, semifinalele au avut loc pe 9 mai, iar finala se va juca în data de 10 mai.

Criteriul de departajare în fazele eliminatorii este acela al golurilor marcate în deplasare. Regula presupune că în cazul în care într-o confruntare dintre două echipe, scorul general după cele două meciuri este egal, învingătoare este declarată echipa care a marcat în “deplasare” mai multe goluri decât “acasă”.

În cazul în care în ambele manşe scorurile sunt egale şi identice se joacă încă două reprize de prelungiri, de câte 15 minute fiecare. Se aplică regula golurilor marcate în deplasare şi în prelungiri. Dacă şi după terminarea acestora scorul rămâne egal identic, se execută lovituri de departajare (lovituri de la 11 metri) pentru a se stabili echipa învingătoare. Golurile înscrise din aceste penalty-uri nu se iau în considerare la rezultatul final.

Meciurile din această SuperCupă caritabilă vor putea fi afişate pe platforma partenerilor de la Bilete.ro, acolo unde cluburile pot expune bilete virtuale pe care suporterii şi iubitorii fotbalului real şi al celui virtual le pot achiziţiona, astfel încât sumele obţinute să fie donate către diverse cauze sociale: spitale, centre medicale, sportive, centre de copii şi juniori, renaşterea unor cluburi reprezentative din România, secţiunile de eSports ale cluburilor etc.