Fostul premier Victor Ponta spune că îi va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa în alb

Deputatul susține că i-a trimis șefului său pe linie de partid – Liviu Dragnea – o demisie în alb, adică un document pe care liderul PSD îl poate semna oricând dorește.

Asaltat pe holurile Parlamentului de către jurnaliști, Victor Ponta nu a oferit prea multe detalii despre acest gest. A recunoscut însă că nu mai are o relație bună cu Liviu Dragnea:

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că nu mai are o relaţie de prietenie sau de colaborare cu liderul PSD, Liviu Dragnea, el menţionând că ultima discuţie personală cu acesta a avut loc anul trecut.

Întrebat dacă mai există o relaţie de prietenie sau de colaborare cu Dragnea, Ponta a răspuns: „Nu, hai să fim serioşi. Nu”.

„Domnul Dragnea e politician, trebuie să zică . Eu nu mai sunt în politică, aşa că pot să vă spun ”, a adăugat Ponta.

Victor Ponta a fost ales parlamentar de Gorj pe listele PSD la alegerile legislative din 11 decembrie.

Recent, în spațiul public, au existat zvonuri privind o posibilă colaborare în plan politic între fostul premier Victor Ponta și actualul șef al Guvernului – Sorin Grindeanu.

S-a confirmat doar că cei doi s-au întâlnit, la un moment, la sediul Guvernului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS