Fostul ministru Florin Jianu a fost reales preşedinte al Consiliului pentru IMM-uri

Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi singurul ministru din cabinetul Sorin Grindeanu care şi-a depus demisia de onoare din cauza aprobării OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost reales vineri preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Preşedinţii consiliului la nivel naţional s-au întrunit vineri, Jianu fiind reales cu unanimitate de voturi.

”Voi continua să muncesc cu onestitate şi profesionalism pentru mediul de afaceri românesc. România are acum mai mult ca oricând nevoie de profesionalism, stabilitate şi predictibilitate”, a declarat Florin Jianu, pentru News.ro.

El în înlocuieşte în funcţie pe Liviu Rogojinaru la conducerea CNIPMMR.

De altfel, Jianu ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului şi înainte de a fi numit ministru.

Florin Jianu a făcut parte şi din Guvernul Ponta, ocupând poziţia de ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism în perioada martie-decembrie 2014, iar din aprilie anul trecut şi până în ianuarie anul acesta a fost preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

De asemenea, el a fost şi preşedintele Asociaţiei Europene a Tinerilor Antreprenori (JEUNE).

Jianu este cel care a gândit conceptele programului Start-Up Nation, Legea Prevenţiei, proiectul privind înfiinţarea liceelor de antreprenoriat, precum şi programul România Profesională.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare