Confidenţialitate

Fostul jurnalist Ovidiu Bufnilă a decedat

Fostul ziarist Ovidiu Bufnilă a decedat, anunță Societatea Ornitologică Română, pe pagina de Facebook. Bufnilă ocupa poziția de purtător de cuvânt al asociației nonguvernamentale.

„Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult sa scriem ceva așa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toți cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriți, șocați, îndurerați și mult mai săraci începând de ieri (vineri – n.red.), când colegul și prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit.Se spune că măsura oamenilor e dată de acțiunile lor și de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăți de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate și a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!”, anunță Societatea Ornitologică.

În trecut, Ovidiu Bufnilă a fost ziarist. Ulterior, el a asigurat comunicarea pentru Societatea Ornitologică Română.

Ovidiu Bufnilă este un eseist și prozator român de science-fiction, el semnând cărțile „Jazzonia: roman SF.”, „USA Care Se Deschide”.