Fosta gardă de corp al lui Nicu Gheară, consilier personal al vicepremierului Paul Stănescu

Fostă gardă de corp al lui Nicu Gheară, Mihai Călin Novacescu a devenit consilier personal pentru vicepremierul Paul Stănescu.

O prietenie de 20 de ani îi leagă pe cei doi.

Paul Stănescu spune că nu l-ar fi luat consiler pentru a-l proteja, dat fiind că toți membrii Guvernului au renunțat la Serviciul de Protecție și Pază.

Întrebat de jurnaliști ce îl recomandă pe Mihai Novacescu pentru funcția de consiler personal, vicepremierul a răspuns tot cu o întrebare, adresată jurnaliștilor: ”Dar pe dvs ce vă recomandă să fiți jurnalist? E treaba mea …”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Paul Stănescu a mai spus că nu l-a angajat pe Mihai Novacescu pentru al proteja, asta după ce a renunțat la serviciile de pază și protecție.

”Nu vreau să am SPP pază, pentru că eu consider că nu e cazul, nu am de ce să mă păzesc.  Ca și dvs, mă pot plimba, mă pot duce unde vreau eu și nu am nevoie de pază. Sunt un om liber!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Paul Stănescu, vicepremier, chemat azi la instanța supremă, după ce Direcția Anticorupție a cerut redeschiderea urmăririi penale în cazul său. Este vorba despre un dosar penal pentru deturnare de fonduri de la Consiliul Judeţean Olt. Oricum, decizia instanței supreme a fost amânată pentru 22 februarie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS