Confidenţialitate

Formaţia Take That va lansa un nou album, fără Robbie Williams

Formaţia Take That va lansa un nou album de studio, intitulat ”Wonderland”, fără Robbie Williams, în martie 2017, ce va fi promovat prin intermediul unui turneu în Marea Britanie şi Irlanda, ce va avea loc în lunile mai şi iunie din anul viitor, potrivit contactmusic.com.

Precedentul disc al formaţiei Take That, alcătuit în prezent din Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald, se numeşte ”III” şi a fost lansat pe piaţă în noiembrie 2014.

Take That va promova acest album de studio, al optulea din discografia trupei, prin intermediul unui turneu – ”Wonderland Live” – ce va consta în concerte ce vor avea loc pe stadioane din Marea Britanie şi Irlanda, în mai şi iunie 2017.

Turneul va include însă şi patru show-uri în celebra sală de concerte O2 Arena din Londra, în perioada 6-10 iunie 2017.

Formaţia britanică va fi însoţită în acest concert de grupul All Saints.

Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald nu vor fi însoţiţi în acest turneu de fostul lor coleg de trupă Robbie Williams, în pofida faptului că renumitul artist britanic a declarat recent că i-ar plăcea foarte mult să participe la un nou turneu al grupului.

La rândul lui, Robbie Williams va lansa un nou album de studio, ”Heavy Entertainment Show” – al 11-lea din carieră -, pe 4 noiembrie.

Take That a fost înfiinţată la începutul anilor 1990, în Manchester (Anglia). Din componenţa sa făceau parte Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange şi Robbie Williams.

În 1995, Robbie Williams a anunţat că părăseşte trupa, iar un an mai târziu grupul s-a dizolvat, pentru a se reuni în 2006, fără Robbie Williams. Jason Orange a părăsit grupul în 2014. Cu şapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii ’90, fiind premiat, între altele, cu opt Brit Awards.