Confidenţialitate

Florin Cîțu: „Nicolae Ciucă a transmis un document către liderii politici ai partidelor parlamentare. Documentul reprezintă un armistițiu. Acest armistițiu oferă stabilitate”

Florin Cîțu susține o declarație marți, 26 octombrie 2021, afirmând că Nicolae Ciucă a trimis către liderii politici ai partidelor parlamentare un document care reprezintă un „armistițiu prin care toate partidele politice vor susține un guvern minoritar pe o perioadă determinată”.

„PNL este partidul care a oferit singura soluție pentru deblocarea crizei politice, aceea prin care președintele partidului a făcut o nouă nominalizare pentru funcția de premier, aceea în persoana domnului Nicolae Ciucă. PSD și USR continuă să rămână cantonate în pozițiile pe care le aveau chiar înainte de această nominalizare, deși în spațiul public au spus că vor să deblocheze criza”, a spus Florin Cîțu.

„Venim azi cu un element nou care sperăm să deblocheze această situația. Azi, premierul desemnat a trimis către liderii politicii ai partidelor parlamentare un document care reprezintă un armistițiu prin care toate partidele politice vor susține un guvrn minoritar pe o perioadă determinată pe care o vom discuta, pana trecem de aceasta iarna”, a adăugat Cîțu.

„Acest armistițiu oferă stabilitate”, a specificat Florin Cîțu.

„Eu nu-mi aduc aminte să fi fost propus un armistițiu acum câteva săptămâni”, a spus Florin Cîțu după ce a fost întrebat de ce nu a fost de acord cu această propunere în urmă cu câteva săptămâni.

Sursa Foto: Inquam Photos / George Călin