Confidenţialitate

Firea îşi suspendă contul oficial de Facebook după o postare în care îi critica pe cei care au huiduit-o pe Arena Naţională

La scurt timp după ce a fost huiduită la ceremonia organizată pentru campioana Simona Halep pe Arena Naţională, Gabriela Firea  postat pe contul său oficial de Facebook un mesaj în care susţinea că “aparatul soroşist de propagandă” a sabotat evenimentul festiv.

Ulterior, edilul general al Capitalei şi-a suspendat contul.

Redăm mesajul Gabrielei Firea:

“Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorba veche din popor! În mai puţîn de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arena Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioană Simona Halep să poată prezenţa fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut.

De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seară, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării.

Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam aşa cum merită, ar fi spus că sunt arogantă şi că nu îmi fac datoria de primar general.

În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinaţi cu entuziasm de cetăţeni şi sunt recompensaţi prin intermediul autorităţilor de la acel moment : ministru, primar, preşedinte de federaţie etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul faţă de valorile noastre. Repet, dacă nu organizăm nimic şi nu ofeream Cheia Oraşului într-un cadru festiv, aveam să fiu certată că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de român şi primar, nici aşa nu a fost bine… pentru unii.

Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei şi din respect pentru performanţă să uriaşă, puteau lasă o jumătate de ora ura la poartă Arenei Naţionale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanţă. Nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transformă Bucureştiul într-un oraş sub asediu.

Slavă Domnului că cei mai mulţi sunt oameni civilizaţi, democraţi, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, şi mâine este o zi! Şi mâine e o zi de muncă! Şi mâine ne vom bucură că apare soarele, că suntem sănătoşi, că putem avea credinţă şi că putem ierta. Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă!”.

În tribunele Arenei Naţionale au fost prezente în jur de 20.000 de persoane, care au început să huiduie când  Gabriela Firea îi oferea Simonei Halep cheia şi emblema oraşului.

Jucătoarea s-a declarat ulterior impresionată de numărul suporterilor care au ales să îi fie alături.