Confidenţialitate

Finalele CE de gimnastică de la Cluj vor avea loc cu ”casa închisă”

Toate biletele, aproximativ 15.000, pentru finalele Campionatului European de gimnastică de la Cluj-Napoca au fost vândute, fanii mai având la dispoziţie doar tichete pentru sesiunile de calificări ale competiţiei, care se desfăşoară în perioada 19-23 aprilie.

Aproximativ 5.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru fiecare finală din cadrul Campionatului European de la Cluj-Napoca, adică cele două de la individual-compus (feminin şi masculin, care vor avea loc în aceeaşi zi) şi alte două pe aparate, tot feminin şi masculin (în zile diferite).

”Biletele pentru finale s-au epuizat, mai sunt bilete în vânzare doar pentru calificările din 19 şi 20 aprilie. Toată lumea a dorit bilete sau abonamente la finale. Estimăm că se vor vinde toate până la începerea concursului. Circa 5.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru fiecare finală şi calificări, restul fiind la dispoziţia delegaţiilor participante, UEG etc”, a declarat, pentru News.ro, Emanuel Fântâneanu, managerul media al CE.

Biletele la Campionatul European de la Cluj-Napoca au preţuri cuprinse între 30-50 de lei pentru calificări, în funcţie de categorie, iar la finale costă între 60-100 lei (la individual-compus), respectiv între 50-70 de lei (aparate).

De asemenea, un abonament pentru finale costă între 150-230 lei, iar un abonament pentru întreaga competiţie (calificări plus finale, între 180-280 lei. Copiii cu vârste de până la şase ani vor avea intrarea gratuită.

România va fi reprezentată la această ediţie a CE individuale de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, respectiv de Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna.

Obiectivul este de câştigare a 2-3 medalii.

La competiţia de la Cluj-Napoca vor participa 274 de gimnaşti din 37 de ţări (168 gimnaşti şi 106 gimnaste), alături de aproape 450 de antrenori, medici, arbitri, oficiali.

CE din luna aprilie revin în România la exact 60 de ani de la prima ediţie a competiţiei feminine, care s-a desfăşurat la Sala Floreasca, iar pe atunci se numea Cupa Europei.