Finala Eurovision 2018, în direct online de la ora 22:00 – VIDEO LIVE

În această seară se va decide câștigătorul Eurovision 2018 și implicit vom afla țara care va organiza în 2019 concursul muzical construit să unească Europa și căruia i s-a alăturat și Australia. Este pentru prima dată în istorie când România ratează calificarea în finala Eurovision, asta după ce în urmă cu doar doi ani, în 2016, nu s-a prezentat în concurs pentru că TVR nu plătise taxele solicitate de EBU pentru participare.

Finala Eurovision 2018 are loc în această seară iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.  Asemeni semifinalelor, cei care vor să treacă de comentariile de la postul public pot urmări transmisiunea în direct pe YouTube.

50 de kilograme de confetti au fost pregătite pentru a marca anunțarea câștigătorului, la finalul transmisiunii finalei Eurovision 2018.

Artiștii își vor urmări contracandidații din ”Camera Verde”, în care se fac ultimele pregătiri la această oră.

Salvator Sobral, câştigătorul trofeului Eurovision în 2017, va urca din nou pe scena Eurovision, unde va interpreta piesa ”Amar Pelos Dois”, dar şi melodii noi de pe albumul pe care se pregăteşte să îl lanseze. Alături de el va mai putea fi văzut înspre finalul showului și artistul brazilian Caetano Veloso.

Care sunt țările participante în Finala Eurovision 2018

VIDEO LIVE Finala Eurovision 2018

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS