Confidenţialitate

Salvador Sobral – “Amar Pelos Dois”, din Portugalia, câștigă Eurovision 2017 – VIDEO

Salvador Sobral – “Amar Pelos Dois”, din Portugalia, a câștigat Eurovision 2017, ediție care a avut loc în capitala Ucrainei, Kiev.

Povestea de dragoste din versurile piesei “Amar Pelos Dois” se încheie cu un mesaj puternic: “dacă inima ta nu vrea să sufere, inima mea poate iubi pentru amândoi”.

„Trăim intr-o lume in care muzica e ca la fast food. Am câştigat pentru că eu cânt altfel de muzică. Să aducem înapoi muzica de calitate!”, a spus Salvador Sobral când a primit Trofeul Eurovision 2017.

Salvador Sobral cu melodia „Amar Pelos Dois” a obţinut 758 de puncte. Pe locul doi s-a clasat Bulgaria cu 658 de puncte iar pe locul trei au fost reprezentanții Moldovei, SunStroke Project, cu 374 de puncte. Ilinca și Alex Florea, cu piesa ”Yodel It” au adus locul 7 pentru România în finala Eurovision 2017.

Salvador Vilar Braamcamp Sobral, pe numele complet, are 27 de ani și a mărturisit în mai multe interviuri că nu a planificat să ajungă să-și reprezinte țara la Eurovision Song Contest, dar se bucură că s-a întâmplat pentru că poate aduce și o altfel de muzică pe scena concursului. Pentru a nu influența votul, artistul a căutat să-și ascundă problemele de sănătate despre care presa de scandal speculează de mai multe timp că ar fi unele foarte serioase. Potrivit unor tabloide, alimentate de presa din Portugalia, Salvador Sobral ar trebui să facă până la finalul anului un transplant de cord.

Primul album al lui Salvador Sobral a fost lansat anul trecut, ”Excuse me” oferind două piese care au devenit populare în Portugalia, una fiind chiar numele albumului iar cealaltă “Nem Eu”.

Astfel s-au împărțit punctele de la juriile naționale

Clasamentul după adăugarea punctelor din televoting