Fiicele lui Sylvester Stallone, desemnate Miss Golden Globe 2017

Cele trei fiice ale actorului Sylvester StalloneSophia, Sistine şi Scarlet – au fost desemnate Miss Golden Globe 2017 la un eveniment organizat de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association – HFPA), la sfârşitul săptămânii trecute, la Los Angeles, potrivit Variety.

Miss Golden Globe, o distincţie înfiinţată în 1963, este atribuită în mod tradiţional unui copil al unui artist proeminent de la Hollywood.

HFPA poate să atribuie un titlu Miss Golden Globe şi un titlu Mister Golden Globe în acelaşi an.

Pentru 2017, vor fi trei Miss Golden Globe, o premieră în istoria acestui titlu.

Sophia, Sistine şi Scarlet Stallone sunt cele trei fiice pe care actorul Sylvester Stallone, câştigător al unui Glob de Aur, le are cu soţia lui, Jennifer Flavin Stallone. 

Cele trei Miss Golden Globe îi vor asista pe organizatorii galei Globurilor de Aur, îi vor ajuta pe prezentatori şi pe câştigători, atât pe scenă, în timpul ceremoniei de înmânare a trofeelor, cât şi în afara scenei. Miss Golden Globe şi Mister Golden Globe apar pentru câteva momente şi în timpul transmisiunii în direct a galei.

Cea de-a 74-a gală de decernare a Globurilor de Aur va avea loc pe 8 ianuarie 2017 la Los Angeles. Nominalizările vor fi anunţate pe 12 decembrie.viewscnt

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS