Zmeura de Aur 2016: ”Fifty Shades of Grey” şi ”Fantastic Four”, cele mai proaste filme ale anului 2015 – VIDEO

”Fifty Shades of Grey” şi ”Fantastic Four” au fost desemnate, la egalitate, cel mai slabe filme ale anului 2015, în cadrul galei Zmeura de Aur, eveniment organizat la la Palace Theatre din Hollywood, potrivit razzies.com.

Ecranizare a romanului scris de E.L. James, ”Fifty Shades of Grey” a mai „cucerit” trofeele pentru cel mai slab scenariu şi cel mai slab duo de actori. Jamie Dornan şi Dakota Johnson au obţinut, de asemenea, premiile cei mai slab actori în rol principal.

SF-ul de aventuri ”Fantastic Four” a fost desemnat şi cel mai slab remake, iar Josh Trank şi-a adjudecat „distincţia” pentru cel mai slab al regizor.

Eddie Redmayne a obţinut premiul pentru prestaţia din ”Jupiter Ascending”. Competiţia feminină a fost câştigată de actriţa Kaley Cuoco, pentru rolurile din ”Alvin and the Chipmunks 4: Road Chip” şi ‘The Wedding Ringer”.

Decernate din 1980, în ajunul Oscarurilor, premiile Zmeura de Aur sunt stabilite prin votul a 943 de oameni care plătesc o taxă pentru a putea să îşi exprime votul.