”Fifty Shades Darker”, cel mai urmărit trailer de film, după primele 24 de ore de la lansare – VIDEO

Trailerul noului film ”Fifty Shades Darker” a detronat ”The Force Awakens”, devenind cel mai urmărit trailer de film, după primele 24 de ore de la lansare.

Potrivit datelor centralizate de Universal, trailerul filmului a avut parte de 114 milioane de vizualizări doar în primele 24 de ore după lansarea online, stabilind astfel în nou record pentru producțiile cinematografice. Precentul record era de 112 milioane de vizualizări și fusese stabilit de trailerul filmului ”The Force Awakens”.

Precedentul film din serie, „Fifty Shades of Grey”, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, fiind interzis în China şi în alte ţări, chiar dacă scenele de sex care se regăsesc în cartea omonimă, scrisă de autoarea E.L. James, au fost „mai blânde” în adaptarea cinematografică.

„Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, era considerat unul dintre cele mai aşteptate filme ale lui 2015, iar trailerul a depăşit atunci 45 de milioane de vizualizări doar pe site-ul YouTube.

Lungmetrajul spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex, care implică biciuire şi supunere.

Continuarea lui, ”Fifty Shades Darker”, film regizat de James Foley, va avea premiera în 2017, în preajma zilei îndrăgostiților, adică 14 februarie. Pe marile ecrane îi veți ptea revedea în rolurile principale pe Dakota Johnson, Jamie Dornan și Tyler Hoechlin.

Acţiunea romanelor din seria „Fifty Shades”, volume ce au fost traduse în peste 40 de ţări, inclusiv în România, la Editura Trei, au trezit numeroase polemici în toată lumea.

Inspirate iniţial din cea mai în vogă idilă în rândul adolescenţilor din acest moment, cea dintre personajele Edward şi Bella din franciza „Twilight”, cărţile romancierei E. L. James iau o cu totul altă turnură. În Seattle, Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Graniţa dintre erotic şi pornografic a devenit centrul unor polemici intense dincolo de Atlantic, unde vânzările au explodat.

Volumele din trilogia „Fifty Shades” chiar au fost cenzurate în bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, din cauza conţinutului lor considerat inacceptabil. Alţii vorbesc însă despre apariţia unui nou gen literar, „mummy porn”, destinat femeilor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile.

E. L. James, al cărei nume real este Erika Leonard, autoarea romanelor din trilogia erotică „Fifty Shades”, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS