Confidenţialitate

Fetița sechestrată de tatăl ei de ieri după amiază nu a fost vătămată. Negocierile continuă

Fetița de 5 ani, sechestrată de tatăl ei, în localitatea Chiajna din Ilfov, nu a suferit vătămări corporale, spun polițiștii. Încă de ieri după-amiază, după ce și-a agresat soția și a alungat-o de acasă, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a baricadat în casă și a amenințat că își omoară copilul.

”Bărbatul a avut grijă de minoră. Bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta. ( … ) Minora nu a suferit leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol în acest moment” spune Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Polițiștii au echipaje prezente în fața casei din Chiajna și continuă negocierile cu bărbatul,  mai spune Georgian Drăgan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Vecinii spun că bărbatul ar avea probleme cu alcoolul, scrie G4Media, care menționează că acesta e baricadat în casă cu 3 butelii în jur. Potrivit unor surse pentru Pro TV, bărbatul are antecedente penale. În urmă cu 10 ani, ar fi făcut 3 ani de închisoare.

Bărbatul s-a baricadat în locuință ieri după amiaza.  IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă.  Apoi bărbatul s-a baricadat în casă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani”, potrivit IGPR

La faţa locului au ajuns poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS, precum şi echipaje din cadrul ISU.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin