Fetiţa lui Robbie Williams, domnişoară de onoare la nunta prinţesei Eugenie

Theodora Williams, fetiţa în vârstă de şase ani a lui Robbie Williams şi a soţiei sale, Ayda Field, va fi una dintre domnişoarele de onoare la nunta prinţesei Eugenie, a anunţat miercuri Palatul Buckingham.

În vârstă de 28 de ani, Eugenie este cea mai tânără fiică a celui de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, prinţul Andrew, şi a fostei sale soţii, Sarah Ferguson, ducesă de York.

Vineri, prinţesa îşi va uni destinele cu Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, la castelul Windsor.

Prinţesa Charlotte, în vârstă de 3 ani, fiica prinţului William şi a soţiei sale, Kate Middleton, va fi şi ea domnişoară de onoare, în timp ce fratele său, George, în vârstă de 5 ani, va fi paj al mirelui, a anunţat Palatul Buckingam.

Castelul Windsor a fost locaţia unde vărul lui Eugenie, prinţul Harry, şi-a unit destinele cu actriţa americană Meghan Markle în luna mai, iar verişoara sa pare să se inspire din planurile acestui fastuos eveniment pentru propria nuntă.

Asemenea lui Harry, Eugenie va invita 1.200 de britanici pentru a se alătura celebrărilor pe domeniul castelului şi a-i întâmpina pe tinerii căsătoriţi după ce aceştia părăsesc capela St George. Cuplul va face apoi o scurtă plimbare cu trăsura prin Windsor, la fel ca şi Meghan şi Harry, întâmpinaţi după ceremonie pe străzile oraşului de o mulţime imensă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS