Confidenţialitate

Raisa, fetița de 2 ani dispărută luni din comuna doljeană Breasta, căutată în continuare de autorități și voluntari | AUDIO

Continuă căutările fetiței de doi ani, dispărută în Dolj. Salvatori și voluntari au încercat să o găsească și noaptea trecută. S-au folosit dispozitive cu termoviziune, iar în zonă a fost și un elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Salvamontiștii gorjeni și vâlceni au venit în Breasta, Dolj, cu drone cu termoviziune pentru a o căuta pe micuța Raisa. Polițiștii, pompierii și jandarmii doljeni au continuat și ei căutările cu dispozitive de termoviziune. Li s-au alăturat zeci de voluntari, iar mai multe persoane au continuat să o caute pe fată pe o zonă de aproximativ 15 km pătrați, de la locuința ei, cu ATV-uri și mai multe moto cross.

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație a acordat sprijin aerian.

Reamintim că Raisa, fetița de doi ani și cinci luni, a dispărut, luni, în jurul prânzului de acasă.

Polițiștii au urmărit imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă și au observat că, inițial, fata s-a jucat la poartă cu alții copii. A intrat în curte, apoi s-a făcut nevăzută. Se crede că a plecat pe câmpul din spatele casei.

Fetița are o înălțime de un metru, greutate 12-14 kg, ochii căprui, părul șaten, scurt, ondulat. Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu un tricou galben și pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculță.

Oricine poate oferi informații despre copilă este rugat să sune la 112 sau să anunțe la cea mai apropiată secție de poliție.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Un tânăr a murit și alte 3 persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 73A