Fetiță de șase ani, violată de concubinul mamei cu acordul și sub privirile acesteia

Caz șocant in Prahova. O fetiță în vârstă de șase ani a fost violată și supusă la perversiuni sexuale de concubinul mamei sale de față și cu acordul acesteia. Barbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru viol, iar mama victimei, cercetată și ea pentru corupere sexuală, este internata la un centru pentru afectiuni psihice.

Luni de zile a fost terorizată fetița care la doar șase ani a fost nevoită să suporte toate capriciile sexuale ale iubitului mamei sale. Mai mult, copila a fost forțată să asiste la momentele de intimitate ale celor doi adulți care nu se jenau sa intrețină relații sexuale de față cu fetița.

Surse apropiate anchetei susțin că alerta in acest caz a fost dată de unul dintre prietenii de familie care a fost martor la unul dintre episoadele in care protagonistă era minora.

In momentul de fata, fetița a fost preluată de un consilier din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului, instituție care urmează să ceară și decaderea din drepturile parintești.

Mama victimei este cercetată acum pentru corupere sexuală, iar concubinul acesteia pentru viol. Dosarul se află pe rolul Judecatoriei Câmpina.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS