Femeia care a postat pe internet imagini în care se poate observa cum batjocoreste o bătrână din Italia a fost internată la psihiatrie

Femeia din România care a postat pe Facebook imagini în care se observa cum  agresează şi batjocorește  o bătrână din Italia este internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului din Arad.

Românca ar putea fi cercetată pentru comportamentul pe care l-a avut faţă de bătrâna pe care trebuia să o îngrijească.

 

Femeia a revenit în ţară zilele trecute şi s-a oprit, nu se ştie din ce motive, tocmai la Arad.

Ea a fost găsită vorbind singură pe un peron din gara mare, iar unii martori susţin că aceasta ar fi agresart verbal călătorii.

Se pare că la un moment ar fi smuls carnetul de note din mâna unui elev care aştepta la coadă la bilete. Acesta a reclamat cazul la poliţia transporturi, care a cerut intervenţia unei ambulanţe, iar femeia a ajuns la spital.

Femeia este internată de sâmbătă la secţia de psihiatrie a spitalului clinic judeţean de urgenţă arad şi mai rămâne în spital sub supravegherea medicilor pentru că are are comportament deviant cu episoade de delir ca urmare a episodului psihotic acut.

După ce a postat pe Facebook modul în care se comporta cu bătrâna de care trebuia să aibă grijă, românca a fost concediată de familia victimei, şi cel mai probabil, intenţiona se meargă acasă. Femeia este din Lupeni, judeţul Hunedoara.