Femeia care a agresat 2 polițiști într-un mall din București, sub control judiciar

Femeia care a agresat vineri seara doi poliţişti într-un mall din sectorul 2 al Capitalei şi a refuzat să se legitimeze, a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Femeia fusese reţinută pentru o perioadă de 24 de ore după ce o persoană a sesizat la 112 faptul că o aceasta vrea să-şi lovească copilul şi că, la momentul în care a intervenit, aceasta a avut acelaşi comportament violent şi faţă de ea.

La faţa locului s-a deplasat doi agenţi care i-au cerut femeii să se legitimeze, însă aceasta a refuzat să prezinte un document de identitate.

„Poliţiştii au solicitat persoanei să-i însoţească la secţia de poliţie pentru identificare, dar aceasta a refuzat, manifestând un comportament violent şi lovindu-l pe unul dintre poliţişti, timp în care îi adresa şi injurii. S-a procedat la imobilizarea persoanei, aceasta continuând comportamentul agresiv şi muşcându-l pe celălalt agent”, scrie într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Femeia a fost condusă la autospeciala de poliţie, iar copilul acesteia a rămas în grija persoanelor ce o însoţeau.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS