O femeie care a agresat doi poliţişti a fost reţinută pentru ultraj

O femeie care a agresat vineri seara doi poliţişti într-un mall din Capitală şi a refuzat să se legitimeze, a fost reţinută pentru ultraj, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au intervenit în urma unei sesizări că aceasta îşi agresează copilul minor şi că, la momentul în care o angajată i-a atras atenţia, a avut un comportament violent şi faţă de ea.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică. La momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta fiind însoţită de mai mulţi cunoscuţi, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, iar când poliţiştii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a muşcat de picior pe celălalt agent. A fost condusă la secţia de poliţie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici”, specifică Direcţia Generală de Poliţie a Capitalei în comunicat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 a dispus reţinerea femeii pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS